Sponsorloop Vught - Gemert - Eindhoven

Veelgestelde vragen

 

Hoe kan ik het sponsorgeld betalen?

Je kunt je inleg van minimaal 25 euro contant betalen tijdens de start van de etappe.

Je kunt het geld ook overmaken naar NL04 TRIO 0197606814 t.a.v. de penningmeester Amnestygroep 441 Eindhoven ovv "Sponsorloop"

Amnesty is ANBI geregistreerd, dat wil zeggen dat het geld onder bepaalde voorwaarden bij de belastingdienst aftrekbaar is.

Als je actief op zoek wilt gaan naar sponsors, start dan je eigen actie op https://actie.amnesty.nl/project/nacht-van-de-vrijheid

Op deze pagina kun je ook een wandelaar ondersteunen

 

Waar gaat het geld naartoe?
Het geld gaat in zijn geheel naar steun aan mensenrechtenverdedigers wereldwijd. Meer hierover op de speciale pagina doel


Hoe laat moet ik aanwezig zijn?
We verwachten je een half uur voor het vertrek van de etappe bij het startpunt. Deze tijd is nodig voor het inschrijven en betaling van het sponsorbedrag.

De starttijden zijn:

19.30 uur Vertrek vanaf NM Kamp Vught met deelname aan dodenherdenking bij de fussiladeplaats om 20.00 uur.

24.00 uur Vertrek vanuit Schijndel

05.30 uur Vertrek vanuit Gemert


Wat moet ik meenemen?
Mobiele telefoon en zaklamp. Op de etappeplaatsen Schijndel en Gemert zijn consumpties verkrijgbaar, in Eindhoven wordt na aankomst een eenvoudige brunch geserveerd.Ook in de andere dorpen die aan de route liggen wordt voor consumpties gezorgd.

 

Kan ik in mijn eigen tempo lopen?
Je mag in je eigen tempo lopen, maar de starttijd op de etappeplaatsen is vastgelegd.  (Vught 19.30 uur, Schijndel 24.00 uur, Gemert 05.30 uur)  We adviseren om 's nachts niet alleen te lopen, dit in verband met de veiligheid ’s nachts en kans op verdwalen.


Wat moet ik doen als ik problemen heb onderweg?
Je krijgt voor aanvang van de tocht een telefoonnummer dat altijd gebeld kan worden, in geval van nood komt iemand van de organisatie je helpen.


Moet ik voor een bepaalde tijd binnen zijn?
We verwachten dat de deelnemers in elk geval binnen zijn op de tijd dat de volgende etappe vertrekt. Bij een gemiddelde wandelsnelheid van 5 km/u is dit geen enkel probleem.


Hoe is het vervoer van en naar de etappeplaatsen geregeld?

We verwachten van de deelnemers dat ze zelf vervoer regelen. Er is een pagina op de site die vraag en aanbod van vervoer aan elkaar koppelt, zodat de wandelaars onderling iets kunnen afspreken. Heb je een vraag of aanbod, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Welke afstanden kan ik lopen?
De routes zijn 16 en 22 km lang, en sluiten op elkaar aan. Een geoefende wandelaar kan meerdere routes lopen, en zelfs de totale afstand van bijna 60 km.Je sponsors zullen dat zeker weten te waarderen met een flink bedrag.Maar als je niet zo goed ter been bent en je wilt toch meedoen dan is er zelfs de mogelijkheid tussentijds op te stappen, in overleg met de organisatie kan dat overal zijn waar de route langs komt


Ik loop niet mee, maar ondersteun het doel wel. Wat kan ik doen?
Je kunt een wandelaar met een geldbedrag sponsoren, of een bedrag aan de Nacht van de Vrijheid schenken. Onder bepaalde voorwaarden is het geld aftrekbaar bij de belastingdienst..


Waar kan ik terecht met vragen?

Als je iets wilt weten over de tocht wat niet op de site staat, kun je bellen met 0492-368362 (Gemert), 040-2122312 (Eindhoven), 0499-421606 (Laarbeek), 0492 - 326284 (Handel) of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

  • Laatste wijziging 23 januari 2020.